1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

14. 7. 2025 - 18. 7. 2025

Den

  Vaříme pro MŠ 

Alergeny

 Pondělí

 14. 7. 

polévka: Hovězí s těstovinou 

1,3,9,11 

hlavní menu: Vepřová pečeně, dušená míchaná zelenina, vařené brambory m.m., čaj, ovocný nápoj, jogurt 1,3,7,9 
přesnídávka MŠ: Chléb tmavý, pomazánka rybí-ze sledě, čaj černý s ovocným sirupem  1,4,7 
odpolední svačina MŠ Veka, med, máslo, mléko  1,7

 Úterý

 15. 7.

polévka: Fazolová 
hlavní menu: Kuřecí na kmíně, dušená rýže, zelenina-paprika, čaj, tyčinka 
přesnídávka MŠ:  Pudink, rohlík, čaj malinový  1,3,7,8 
odpolední svačina MŠ:  Veka, pomazánka porková se sýrem, kakao  1,3,7,9 

 Středa

 16. 7.

polévka: Rajčatová s bulgurem  1,7 
hlavní menu: Těstoviny sypané mákem, kompot, čaj, ochucené mléko, ovoce  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb, sýr eidam, máslo, zelenina-kedlubna, čaj zelený s citronem  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Pletýnka grahamová, pomazánka z kuřecího masa, zelenina-okurka, čaj   1,7 

 Čtvrtek

  17. 7.

polévka:  Zeleninový vývar s písmenky  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Sekaná pečeně, vařené brambory m.m., okurkový salát, čaj  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Vánočka, bílá káva  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb tmavý, pomazánka z červené řepy, mléko 

1,7 

 Pátek

 18. 7.

polévka:  Koprová  1,3,7 
hlavní menu: Kuřecí maso se zeleninou a kuskusem, zelenina-paprika, čaj  1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Chléb, pomazánka pažitková, mléko  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Pyré ovocné, piškoty, čaj z černého rybízu  1,3 

Změna jídel vyhrazena.

Strava je určena k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).