1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

20. 3. 2023 - 24. 3. 2023

Den

 

Alergeny

 Pondělí

20. 3. 

polévka: Zeleninový vývar se špaldovými nočky 

1,3,6,7,9 

hlavní menu: Vepřové na kmíně, těstoviny, čaj, mléčný koktejl, ovoce/jablko/  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb tmavý, pomazánka mrkvová s tvarohem, kakao  1,7 
odpolední svačina MŠ Veka, med, máslo, čaj zelený s citronem  1,7 

 Úterý

21. 3.

polévka: Rajčatová s bulgurem  1,7 
hlavní menu: Rybí filé v cizrnovém těstíčku, vařené brambory m.m., okurkový salát, čaj, ovocný nápoj  1,3,4,7 
přesnídávka MŠ:  Vánočka, caro s mlékem  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, pomazánka celerová, mléko  1,7,9 

 Středa

22. 3.

polévka: Hrachová 1,6,7,9
hlavní menu: Bramborové noky s jahodovým rozvarem a tvarohem, čaj, mléko-ks  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb, pomazánka z vepřového masa, zelenina-kedlubna, čaj černý s ovocným sirupem  1,7,9,10 
odpolední svačina MŠ:  Rohlík slunečnicový, máslo, zelenina-okurka, bílá káva  1,6,7,13 

 Čtvrtek

23. 3.

polévka:  Zeleninový vývar s těstovinou  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Kuřecí maso po čínsku, rýže basmati, čaj, ochucené mléko, jogurt 1,7,9 
přesnídávka MŠ: Pudink, rohlík, čaj z černého rybízu  1,3,7,8 
odpolední svačina MŠ:  Chléb vícezrnný, čerstvý sýr, mléko  1,6,7 

 Pátek

24. 3.

polévka:  Porková s vejci  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Sekaná pečeně se sýrem, bramborová kaše, zelí s koprem, čaj, mošt, ovoce/banán/  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb, flora, zelenina-ředkvičky, bílá káva  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Rohlík, pomazánka z ryb v tomatu, čaj zelený s citronem  1,4,7 

Změna jídel vyhrazena.

Strava je určena k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).