1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

17. 11. 2025 - 21. 11. 2025

Den

 

Alergeny

 Pondělí

17. 11. 

polévka:

 

hlavní menu: Státní svátek
přesnídávka MŠ:
odpolední svačina MŠ

 Úterý

 18. 11.

polévka: Zeleninový vývar s celozrnnou těstovinou  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Vepřové maso na smetaně, houskové knedlíky, čaj, ovocný nápoj, ovoce/jablko/  1,3,7,9,10 
přesnídávka MŠ:  Chléb, čerstvý sýr, zelenina-mrkev, bílá káva  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Pletýnka grahamová, máslo, zelenina-rajčata, mléko  1,7 

 Středa

 19. 11.

polévka: Koprová  1,3,7 
hlavní menu: Smažený květák, vařené brambory m.m., okurkový salát, čaj, mléčný koktejl  1,3,7,8 
přesnídávka MŠ: Chléb slunečnicový, pomazánka švédská, zelenina-paprika, čaj  1,4,6,7,10,13 
odpolední svačina MŠ:  Veka, vařené vejce, flora, zelenina-ředkvičky, čaj zelený s citronem  1,3,7 

 Čtvrtek

 20. 11.

polévka:  Kmínová s krupicovými nočky  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Plovdivské krůtí maso, těstoviny, čaj, džus, mléko  1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Závin makový, caro s mlékem, ovoce-pomeranč  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb vícezrnný, pomazánka z tofu, zelenina-okurka, čaj ovocný se skořicí 

1,6,7,9 

 Pátek

 21. 11.

polévka:  Zeleninová  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Sekaná pečeně se sýrem, vařené brambory m.m., luštěninový salát se zeleninou, čaj  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb, pomazánka špenátová, mléko  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Ovocné pyré, křehký plátek, čaj z lesních plodů  1,6,7 

Změna jídel vyhrazena.

Strava je určena k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).