1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

22. 2. 2021 - 26. 2. 2021

Strava obsahuje tyto alergeny

Pondělí

22. 2. 

polévka: Kmínová se zeleninou a kapáním 

1,3,6,7,9 

hlavní menu: Rizoto s hovězím masem, zeleninou a fazolemi, čaj, ochucené mléko, ovoce/banán/  7,9 
přesnídávka MŠ: Rohlík graham, pomazánka z tuňáka, čaj černý s citronem, mošt jablečný  1,4,7 
odpolední svačina MŠ Chléb tmavý, vařené vejce, flora, mléko  1,3,7 

 Úterý

23. 2.

polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Vepřový plátek přírodní, opékané brambory, jogurtový dresink, čaj, mléko-ks  7,9,10,11 
přesnídávka MŠ:  Chléb, med, máslo, kakao  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Rohlík, pomazánka z červené řepy, čaj hruškový  1,7 

 Středa

24. 2.

polévka: Hrstková /luštěninová/  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Špagety po boloňsku sypané sýrem/bez masa/, čaj, mléčný dezert  1,6,7,10 
přesnídávka MŠ: Věneček sezamový, pomazánka z vepřového masa, kedlubna, čaj zelený s ovocným sirupem 1,7,9,10,11 
odpolední svačina MŠ:  Makový závin, bílá káva  1,3,7 

 Čtvrtek

25. 2.

polévka:  Brokolicová  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Rybí filé smažené, vařené brambory m.m., zelenina-paprika, čaj, mléko  1,3,4,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Koláč s tvarohem a povidly, mléko  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, cizrnová pomazánka, čaj šípkový s citronem  1,7 

Pátek

26. 2.

polévka:  Drůbeží s kuskusem  1,6,9 
hlavní menu: Pečené kuře, tarhoňa, mrkvový salát s ananasem, čaj  1,3,7,9,10,11 
přesnídávka MŠ: Chléb, špenátová pomazánka, čaj z černého rybízu  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Veka, lučina, mléko 1,7

 

Změna jídel vyhrazena
Strava je určena k okamžité spotřebě

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).