1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

3. 5. 2021 - 7. 5. 2021

Strava obsahuje tyto alergeny

Pondělí

3. 5. 

polévka: Cizrnová 

hlavní menu: Krůtí ragů se zeleninou, vařené brambory, čaj, džus, mléko-ks  1,7,9 
přesnídávka MŠ: Rohlík, sýr eidam, máslo, zelenina-paprika, kakao  1,7 
odpolední svačina MŠ Chléb, vaječná pomazánka, čaj černý s ovocným sirupem  1,3,7,9 

 Úterý

4. 5.

polévka: Česneková s bramborami  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj, ovoce/jablko/  1,3,7,8 
přesnídávka MŠ:  Chléb, pomazánka z ryb v tomatu, zelenina-mrkev  1,4,7 
odpolední svačina MŠ:  Věneček sezamový, flora, zelenina-rajčata, bílá káva  1,7,11 

 Středa

5. 5.

polévka: Hovězí s písmenky  1,3,9 
hlavní menu: Vepřová pečeně, kysané zelí, bramborové knedlíky, čaj, džus 
přesnídávka MŠ: Rohlík graham, máslo, zelenina-paprika, kakao  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Ovocné pyré s piškoty, čaj jahodový  1,3 

 Čtvrtek

6. 5.

polévka:  Vývar zeleninový s krupicovými noky  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Rizoto s telecím masem, zeleninou a fazolemi, zelenina-okurka, čaj  7,9 
přesnídávka MŠ: Loupáček, caro s mlékem  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, lučina, zelenina-mrkev, mléko  1,7 

Pátek

7. 5.

polévka:  Brokolicová 1,3,6,7,9 
hlavní menu: Kuřecí smažený řízek, vařené brambory m.m., rajčatový salát, čaj, ovocný nápoj   1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Chléb, pažitková pomazánka, zelenina-kedlubna, bílá káva  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Veka, nutela, čaj z černého rybízu 1,5,6,7,8

 

Změna jídel vyhrazena
Strava je určena k okamžité spotřebě

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).