1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

15. 9. 2025 - 19. 9. 2025

Den

 

Alergeny

 Pondělí

 15. 9. 

polévka: Bramborová 

1,3,6,7,9 

hlavní menu: Kovbojské fazole s krůtím masem a zeleninou, chléb, čaj, džus, ovoce/jablko/ 1,6,7,9,11 
přesnídávka MŠ: Závin jablkový, caro s mlékem  1,3,7
odpolední svačina MŠ Rohlík slunečnicový, pomazánka pažitková, čaj malinový  1,3,6,7,13 

 Úterý

 16. 9.

polévka: Porková s vejci 1,3,6,7,9 
hlavní menu: Vepřové nudličky se zeleninou, opékané brambory, jogurtový dresink, čaj, mléko-ks  7,9,10,11 
přesnídávka MŠ:  Bulka, pomazánka eidamská, zelenina-okurka, kakao  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, džem, máslo, čaj zelený s ovocným sirupem  1,7 

 Středa

 17. 9.

polévka: Drůbeží s písmenky  1,3,6,9 
hlavní menu: Krůtí závitek s paprikou a balkánským sýrem, tarhoňa, okurka,čaj, mléčný koktejl 1,3,7,8,9,10,11 
přesnídávka MŠ: Chléb tmavý, pomazánkové máslo, zelenina-paprika, bílá káva  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Rohlík sýrový, flora, zelenina-žlutý meloun, čaj černý s citronem  1,7 

 Čtvrtek

  18. 9.

polévka:  Hrstková/luštěninová/  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Táč se švestkami a drobenkou, čaj, bílá káva  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Chléb, pomazánka ze sardinek, zelenina-kedlubna, čaj tropiko  1,4,7 
odpolední svačina MŠ:  Pletýnka gahamová, žervé, zelenina-paprika, mléko 

1,7 

 Pátek

 19. 9.

polévka:  Česneková s opečeným chlebem  1,3,7,9
hlavní menu: Vepřové v mrkvi, vařené brambory, čaj, ochucené mléko  1,7 
přesnídávka MŠ: Jogurt, rohlík, čaj   1,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb vícezrnný, pomazánka z krůtího masa, čaj šípkový s citronem  1,6,7 

Změna jídel vyhrazena.

Strava je určena k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).