1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

15. 12. 2025 - 19. 12. 2025

Den

 

Alergeny

 Pondělí

15. 12. 

polévka: Česneková s opečeným chlebem 

1,3,7,9 

hlavní menu: Krůtí maso s kurkumou a zázvorem, bulgur, čaj, ochucené mléko 1,3,7,9,10,11 
přesnídávka MŠ: Chléb, džem, máslo, caro s mlékem  1,7 
odpolední svačina MŠ Pletýnka grahamová. pomazánka pažitková, čaj černý s ovocným sirupem  1,3,7

 Úterý

 16. 12.

polévka: Ze zeleného hrášku  1,7,9 
hlavní menu: Kuřecí prsa zapečená se sýrem, bramborová kaše, okurkový salát, čaj, džus  7,9,10,11 
přesnídávka MŠ:  Rohlík, pomazánka ze sardinek, zelenina-mrkev, čaj malinový  1,4,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, flora, zelenina-kedlubna, mléko  1,7 

 Středa

 17. 12.

polévka: Z rybího filé  1,4,7,9 
hlavní menu: Vepřový guláš, houskové knedlíky, čaj, jablko  1,3,6,7,9,11 
přesnídávka MŠ: Chhléb tmavý, pomazánka zeleninová s lučinou, mléko  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Obilná směs s mlékem, čaj šípkový s citronem  1,6,7,8 

 Čtvrtek

 18. 12.

polévka:  Zeleninová  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Sekaná pečeně, vařené brambory m.m., luštěninový salát se zeleninou, čaj, ovocný nápoj,tyčinka 1,3,7,8 
přesnídávka MŠ: Vánočka, bílá káva  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Chléb, pomazánka sýrová s celerem, mléko 

1,7,9 

 Pátek

 19. 12.

polévka:  Hovězí s kapáním  1,3,7,9,11 
hlavní menu: Těstoviny se zeleninou a sýrem, čaj, mléko  1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Chléb, pomazánka z kuřecího masa, zelenina-mrkev, čaj   1,7 
odpolední svačina MŠ:  Ovocné pyré, piškoty, čaj hruškový se zázvorem  1,3 

Změna jídel vyhrazena.

Strava je určena k okamžité spotřebě.

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).