1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

21. 1. - 25. 1. 2019

Strava obsahuje tyto alergeny

Pondělí

21. 1. 

polévka: Zeleninový vývar s bylinkovými knedlíčky 

1,3,6,7,9

hlavní menu: Kovbojské fazole s krůtím masem a zeleninou, chléb, čaj, zimní nápoj, ovoce/pomeranč/  1,6,7,9
přesnídávka MŠ: Vánočka, kakao  1,3,7 
odpolední svačina MŠ Sýr tavený, tmavý chléb, čaj jablečný  1,7 

 Úterý

22. 1.

polévka: Rajčatová s kuskusem  1
hlavní menu: Rybí filé v cizrnovém těstíčku, brambory m.m., okurkový salát, čaj, ochucené mléko  1,3,4,7 
přesnídávka MŠ:  Mrkvová pomazánka, chléb, bílá káva  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Med, máslo, rohlík graham, čaj černý s citronem  1,7 

 Středa

23. 1.

polévka: Česneková s bramborami  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Hovězí na houbách, tarhoňa, čaj, džus, mléko-ks  1,3,7,9 
přesnídávka MŠ: Kukuřičné lupínky s mlékem, čaj jahodový  1,6,7,8,12 
odpolední svačina MŠ:  Pomazánka eidamská, chléb, vitakao  1,7 

 Čtvrtek

24. 1.

polévka:  Zeleninový vývar s písmenky  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Vejce vařené, dušený špenát, vařené brambory, čaj, ochucené mléko, ovoce/banán/  1,3,7 
přesnídávka MŠ: Pomazánka z tresčích jater, rohlík, čaj zelený s citronem  1,4,7 
odpolední svačina MŠ:  Loupáček, mléko   1,3,7

Pátek

25. 1.

polévka:  Hovězí s ječnými krupkami  1,9 
hlavní menu: Králík ve smetanovo-paprikové omáčce, houskové knedlíky, čaj  1,3,6,7,9
přesnídávka MŠ: Chléb, flora, zelenina-okurka, mléko  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Pomazánka z červené čočky, sezamový věneček, čaj bylinný 1,7,11 

V době oběda je strávníkům denně nabízena voda s citronem

Změna jídel vyhrazena
Strava je určena k okamžité spotřebě

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).