1. Úvodní stránka
  2. Školní jídelna
  3. Jídelníček

Jídelníček

18. 3. 2019 - 22. 3. 2019

Strava obsahuje tyto alergeny

Pondělí

18. 3. 

polévka: Zeleninový  vývar s jáhlemi 

 1,3,6,7,9

hlavní menu: Bratislavské vepřové plecko, houskové knedlíky, čaj, ovocný nápoj, ovoce/jablko/ 
přesnídávka MŠ: Mrkvová pomazánka, tmavý chléb, kakao   1,7
odpolední svačina MŠ Rohlík, flora, zelenina, paprika, čaj zahradní směs   1,7

 Úterý

19. 3.

polévka: Cizrnová 
hlavní menu: Kuřecí řízek smažený, brambory m.m., zelí s koprem, čaj, ochucené mléko, jogurt  1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ:  Kroužky medové s mlékem, čaj zelený s ovocným sirupem  1,5,6,7,8 
odpolední svačina MŠ:  Pomazánka z vepřového masa, žitný chléb, čaj  1,7,9,10 

 Středa

20. 3.

polévka: Bramborová  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Zeleninové rizoto se strouhaným sýrem, okurkový salát, čaj, ochucené mléko  1,3,6,7,9 
přesnídávka MŠ: Pomazánka z ryb v tomatu, chléb, zelenina-okurka, čaj  1,4,7 
odpolední svačina MŠ:  Tvarohový krém, rohlík, čaj černý s citronem  1,7 

 Čtvrtek

21. 3.

polévka:  Zeleninová s ovesnými vločkami  1,3,6,7,9 
hlavní menu: Hovězí v kedlubnách, vařené brambory, čaj, mošt, mléko-ks 
přesnídávka MŠ: Chodský koláč, bílá káva  1,3,7 
odpolední svačina MŠ:  Vaječná pomazánka, sezamový věneček, čaj jahoda   1,3,7,9,11

Pátek

22. 3.

polévka:  Hovězí s bulgurem  1,9 
hlavní menu: Krůtí guláš, těstoviny+celozrnné, čaj  1,6,9 
přesnídávka MŠ: Chléb, flora, zelenina-paprika, kakao  1,7 
odpolední svačina MŠ:  Vánočka, čaj šípkový 1,3,7

V době oběda je strávníkům denně nabízena voda s citronem

Změna jídel vyhrazena
Strava je určena k okamžité spotřebě

Seznam alergenů

1 - obiloviny obsahující lepek 6 - sójové boby 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - oxid siřičitý
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - podzemnice olejná 10 - hořčice

pdfSEZNAM ALERGENŮ

Podrobnější informace o výskytu konkrétních alergenů č. 1(pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridních odrůd a výrobků z nich) a č. 8 (mandle a ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobků z nich) obsažených v pokrmech jsou k dispozici u vedoucí školní jídelny (Alena Pánková, tel: 566 532 589).